Programok

Hol találkozhatsz a Mental Team csapatával és módszereivel?

Ismerj meg minket személyesen, nézd meg, mi mindennel foglalkozunk! Programjainkat ezen az oldalon találod dátum szerint megosztva. Bízunk benne, hogy mihamarabb találkozhatunk!

2022.05.27- 05.31. Horvátország, Primosten

Jógatábor az Adrián

Kapcsolódj a lelkeddel, ismerd meg önmagad könnyedén!
Meggyőződésünk, hogy a jóga gyakorlása nem csak a testet, de a lelket is megmozgatja. Ez utóbbihoz szeretnénk Nektek segítséget nyújtani a Mental Team csapatával.

Programok:

Csoportos önismereti körbeszélgetést, személyiségfejlesztő játékokat és konzultációt tervezünk egyénileg is.
Ha bármelyik életterületeden úgy érzed, hogy megrekedtél, feszült helyzeteket tapasztalsz magad körül, amelyeket nehezen kezelsz, feloldhatatlannak tűnő konfliktusod van, motivációs problémákkal kell szembenézed, vagy egyszerűen csak beszélgetnél valakivel, akkor ebben a jógatárborban erre is van megoldásunk; a Mental Team a segítségedre lesz.
Az ár tartalmaz egy interaktív önismereti előadást, egy csoportos, játékos személyiségfejlesztő programot, és mindenki számára egy 30 perces egyéni konzultációt.
A tábort a Yogasecrets Studio-val közösen szervezzük.

2022. 05. 20. Budapest, OMRRK

Mental Team bemutatkozó workshop

Nőként és férfiként oly sok fontos és hasznos szerepben állunk helyt: dolgozunk, családot alkotunk, gyereket nevelünk, háztartást és a hozzánk tartozók életét menedzseljük, társadalmi felelősséget vállalunk.
De vajon a mentális egészségünkkel eleget foglalkozunk? Mennyire határozza meg lelki egészségünk tevékenységünket a magánéleten túl a munkahelyünkön? Miért lehet zavaró ha valaki elakadása begyűrűzik a munkahelyére?
Ilyen és hasonló témafelvetésekkel, valamint módszereink izgalmas, gyakorlati bemutatásával készülünk Nektek.
Bővebb információ

Szeretettel várjuk megkeresésed!

Elérhetőségeink
Amennyiben egyedi elképzelésed van arról, milyen mentális egészség-programot szeretnél, egyedi ajánlatkérésre is lehetőséged van. Partnereink, illetve más szakemberek bevonásával, akár nagy létszám esetén is teljes értékű, élményekben gazdag programot állítunk össze.

Kapcsolatfelvétel

Ajánlatot szeretnél kérni? Kérdéseid vannak? Töltsd ki az űrlapot, és mi 48 órán belül visszajelzünk Neked!
Kedvezményes megrendelésA kedvezményes ár:
9 520 Ft

Töltsd ki az űrlapot az adataiddal, majd kattints a „Megrendelem” gombra.
A Mentality árát átutalással tudod rendezni, melyhez a postázás költségét hozzászámoljuk.
A részleteket elküldjük Neked e-mailben.