Egy Gyermek, Három Anyuka – A mi közös gyermekünk, a Mentality

A Mentality önismeret fejlesztő kártya születése

mental team

Ismerd meg a Mentality önismereti kártya születését, amely nem is egy, hanem egyszerre három anyát választott!

Rohanok. Ma is. Gyakorlatilag az egyetlen állandóság az életemben mostanában a rohanás. Gyermeket vállaltunk, ezért nem is lehet ez másként. A gyermekkel meg mindig van valami. De ez most mégis más. Ez most egy olyan közös gyermek, amiért még a rohangálós napoknak is tudok örülni.

A várandósság időszakában vagyunk mindhárman. Várjuk, hogy megszülessen a Mental Team első közös gyermeke. Kitaláltuk, megalkottuk, összehangoltuk, javítgattuk, csinosítottuk  és az egész elkezdett összeállni. Most már elmondhatjuk, hogy kezd formát is ölteni. Megtestesül, megszületőben van a Mentality – Vedd a lapot! önismereti kártyajátékunk!

Forrás: www.unsplash.com

Azon kívül, hogy minden születés egy csoda, minden szülésélmény is egyedülálló. Most sincs ez másként. Amíg a szülők fejében kell csak, hogy összeálljon egy új dolog, vagy folyamat, addig minden sínen van. Óriási összhangban, egymás gondolatait kitalálva, mondatait befejezve gördülékenyen folyik minden. Flow-ban vagyunk.

Aztán jönnek az egyéb résztvevők – mint ahogyan egy szülésnél is van nőgyógyász, szülésznő, vagy bába. Nálunk ezek a szereplők most a nyomdász, a varrónő, és a grafikus program.  Ezen a ponton kezdődnek azok a dolgok, ahol már át is kell tudni adni, amit kitaláltunk, amit fejben már százszor lezongoráztunk. Minden ott van a gépen, de most le kell hozni a matériába.

Lehetne könnyű szülés is, de ez nem az. Mindig adódik egy újabb kérdés, felmerül egy újabb probléma, amit SOS meg kell válaszolni, vagy orvosolni szükséges. Nem titok, hogy mi, a Mental Team tagjai több száz kilométerre lakunk egymástól. Elképesztő bravúr telefonon elmagyarázni, hogy adott szín hány árnyalattal van arrébb az általunk eltervezetthez képest. A másik oldalon pedig (több száz kilométerre a nyomdától) ott van az a program, amiben az egész alkotó folyamat zajlik. Ott készül valami, de hogy mi, azt sajnos csak itt látni. Mégis megoldottuk, összehoztuk. Mert ha valami meg akar születni, az meg is fog születni. Ez pont olyan, mint amikor a harmadik trimeszterben rájövünk, hogy itt bizony nincs mese, nincs más választás, nincs kérdés. A gyerek így, vagy úgy, de világra jön. Látjuk a végét, hamarosan célt érünk és a kezünkben tarthatjuk, ám addig a pontig nem egyszerű eljutni.

Viszont minden áldozatra hajlandóak vagyunk, hiszen ez olyan eszköz lehet, amivel bárki játékosan tud dolgozni önmagán, vagy csapatán.

Mentality – Vedd a lapot! kitűnő választás arra a célra, hogy képességeidet optimalizálva támogasson önismereti utadon. Kinek való? Bárkinek, aki hajlandó önmagán, vagy csapatán dolgozni, hogy eredményesebben, kiegyensúlyozottabban tudja átverekedni magát a mindennapokon.  Bővebb információt közös gyermekünkről és annak pontos paramétereiről az alábbi linken találtok: https://mentalteam.hu/mentality/

Forrás: www.mentalteam.hu

Kapcsolatfelvétel

Ajánlatot szeretnél kérni? Kérdéseid vannak? Töltsd ki az űrlapot, és mi 48 órán belül visszajelzünk Neked!
Kedvezményes megrendelésA kedvezményes ár:
9 520 Ft

Töltsd ki az űrlapot az adataiddal, majd kattints a „Megrendelem” gombra.
A Mentality árát átutalással tudod rendezni, melyhez a postázás költségét hozzászámoljuk.
A részleteket elküldjük Neked e-mailben.