Mentality

Vedd a lapot!

Önismeret fejlesztése a Mentality kártya segítségével!

A Mentality önismereti kártya alkalmas egyéni és csoportos játékra is, döntések meghozatalához nyújt segítséget, valamint társad lehet önismereti utadon!

Játékos formában segít közelebb kerülni saját magunkhoz és társainkhoz, miközben fejleszti az érzelmi intelligenciát. Megmutatja, hogy adott kérdésben, helyzetben mely képességgel van dolgod.

Ha HR szakember, coach, terapeuta, vagy bármilyen segítő szakmában vagy jelen, a Mentality számodra – és nem utolsó sorban a kliensednek/kollegáidnak – is nagyon hasznos lehet. Akár a beszélgetés elején témaindítóként, akár útravalónak, összegzésként húztok, biztos, hogy megtaláljátok a kapcsolódást. Segíthet oldani a kezdeti feszültséget, játékos ráhangolódást biztosít, támogatja az önismereti munkát. A leíró kártyákon feltüntetett játékokat beépíthetitek egy-egy beszélgetésbe, de kitalálhattok további játékokat is. A Mentality segít az önismeret fejlesztésében bárhol is tartunk az utunkon.

Rengeteg kártyával találkoztunk már, sokkal a mai nap is dolgozunk.

A lapok varázslatosak, és hatékonyak minden kártyás eszközünknél, de egy közös bennük, ismerni kell vagy a lapok jelentését, vagy a játékszabályt ahhoz, hogy elindítson bennünk egy gondolatot, vagy felismerést adjon. Ezekkel a kártyákkal szemben a Mentality lapjain egyetlen szó – képesség – szerepel, amin nincs mit félreérteni. Kérdésedhez kapcsolódóan megadja a választ, amit biztos, hogy érteni fogsz, el fogsz tudni helyezni az adott helyzetben. Tegyél egy próbát!

A Mentality kártya az egyetlen olyan önismeret fejlesztő játék, ami könnyedén segít bennünket abban, hogy tisztában legyünk képességeinkkel . Ha elakadtál, döntéshelyzetben vagy, esetleg olyan élethelyzetbe kerültél, ahol jól jönne egy kis támogatás, tedd fel a megfelelő kérdést és húzz rá egy lapot a pakliból. Igazi önfeljesztés otthonodban! Miben más még? A legtöbb önismereti játékkal ellentétben a Mentality csapatban is játszható. Munkahelyekre is ajánljuk, akár a rendszeres értekezletek elején 5-10 perces stresszoldó, erőforrás optimalizáló programnak. Egyéni játékban intuitíven (vakon) érdemes húzni, míg csapatban tudatosan is választhatunk a képességek közül.

A struktúrált kialakításnak köszönhetően a Mentality színeit is felhasználhatjuk és kitalálhatunk optimalizáló feladatokat, felismerhetjük a harmóniát, vagy diszharmóniát, ami mentén továbblépve egyensúlyt teremthetünk.

Kompakt csomagolásának köszönhetően bárhová magaddal viheted!

Ha érdekel a Mentality, szeretnél vásárolni, keress minket az alábbi elérhetőségeken:

mentality@mentalteam.hu;

06 70 598 4280

A Mentality megszületéséről blog oldalunkon olvashatsz.
A Szuperképesség kirakás bemutató videóját YouTube csatornánkon tudod megnézni.

Kapcsolatfelvétel

Ajánlatot szeretnél kérni? Kérdéseid vannak? Töltsd ki az űrlapot, és mi 48 órán belül visszajelzünk Neked!
Kedvezményes megrendelésA kedvezményes ár:
9 520 Ft

Töltsd ki az űrlapot az adataiddal, majd kattints a „Megrendelem” gombra.
A Mentality árát átutalással tudod rendezni, melyhez a postázás költségét hozzászámoljuk.
A részleteket elküldjük Neked e-mailben.