Hogyan dolgozunk?

Ismerd meg a módszereket, amelyekkel a lelki jóllétet támogatjuk!

Magánembereknek, munkahelyi csapatoknak, szervezeteknek is abban segítünk, hogy mentális egészségük stabil, kapcsolataik pedig harmonikusak legyenek.

MEDIÁCIÓ

A mediáció egy olyan titoktartásban zajló kötetlen, informális folyamat, ahol egy mindenkitől független és pártatlan személy – a mediátor – segít átbeszélni a felmerülő problémákat és feltárni a lehetséges megoldási opciókat.

A mediátor olyan biztonságos platformot teremt, ahol mindenki nyíltan és őszintén megoszthatja a problémáját, aggályát, sérelmét és álláspontját következmény és felelősségre vonás nélkül.

Ha úgy érzed, megrekedtél a karrieredben, feszült helyzeteket tapasztalsz magad körül, amelyeket nehezen kezelsz, feloldhatatlannak tűnő konfliktusod van egy munkatársaddal, motivációs problémákkal kell szembenézed, vagy egyszerűen csak beszélgetnél valakivel, a mediáció segítségedre lehet.

Megértés és figyelem

100%-ig Rád fókuszálva hallgatom meg, amit el szeretnél mondani.

Diszkréció

Alapvető, hogy köztünk marad, ami a mediáción elhangzik.

Ítélkezésmentes környezet

Maradéktalanul magadat adhatod, nem minősít senki.

Legtöbbször a kilátástalannak látszó helyzetekre is van megoldás, méghozzá nem kívül, hanem belül. Abban a pillanatban, ahogy egy probléma megszületett, létrejött a megoldása is, a mediáció pedig segít feltárni a lehetőségeket.

A mediátor feladatai:

  • figyel és meghallgat;
  • kérdések útján tárja fel a problémákat;
  • segít megkeresni az ideális megoldási lehetőségeket;
  • támogatja és fejleszti a kommunikációt a felek között.

Amit NEM tesz egy mediátor:

  • nem ad tanácsot;
  • nem dönt;
  • nem foglal állást;
  • nem ítélkezik;
  • nem vizsgálódik.

Érdekel a mediáció?

MENTÁLHIGIÉNÉS ELŐADÁSOK

Az informatív vagy interaktív előadások (akadályoztatás esetén videók, podcastek és cikkek formájában)  nagy segítséget jelentenek a mentális egészség megőrzéséhez, eléréséhez. Biztonságosan alkalmazható első lépcsőfokként, miközben a befogadás folyamata csak látszólag passzív, belül már segít előkészíteni a pozitív változásokat.

Számos tudományos vizsgálat igazolja, hogy az intenzív negatív érzelmi állapotok, a tartós nagyfokú stressz növeli a szív-és érrendszeri megbetegedések kockázatát; szerepet játszik a komplikációk megjelenésében, az életminőség romlásában.

Felkészít a továbblépésre

Felébresztheti a további önismereti igényeket, csoportos vagy egyéni munka iránt is.

Biztonságos első lépcsőfok

A fokozatosság elve szerint, az előadásokkal biztonságosan kezdődhet meg az önismereti út.

Elvezet az első felismerésekhez

A motivált, erősebben érintett kollégák felismerésekhez juthatnak önmagukról.

Az előadás, mint mentális egészségmegőrzési forma nagy segítséget jelenthet a mentális egészség fenntartásában vagy elérésében.

A változás, illetve személyiségfejlesztés iránti vágy felébredhet saját elhatározásból, akár a szervezeti rendszeren kívül is – eredményessége viszont a munkavégzés során is egyértelműen megjelenik majd.

Bizonyos témák nagyobb súllyal vannak jelen egy szervezetben, függően a szervezet céljától, életciklusától, a külső-belső aktualitásaitól. Ennek megfelelően, az általunk javasolt témákra a cégre szabott módokon, különböző mélységben szeretnénk koncentrálni, fókuszálni. Az előadások tematikáját a céges igényeknek megfelelően igyekeztünk kialakítani. 

Érdekelnek az előadások?

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ ÖNISMERETI ÉS TAROT-KÁRTYÁVAL

A Tarot-kártyát erről az oldaláról kevésbé ismerik, de egy rendkívül hatékony, önismeretet támogató eszköz. Lehetőséget teremt a belső önvalóval történő összekapcsolódásra, így fontos összefüggésekre világít rá a személyiségről. Tudatossághoz, önreflexióhoz segít hozzá.

 

A Tarot már több ezer éve szól az emberhez – ahhoz, aki a külvilág káoszából kilépve, önmagát keresve indul el mélyebbre, önmaga felé. A kártya képei tükrözik a belső lelkiállapotokat, így összekötve az embert tudattalan érzéseivel, gondolataival, vágyaival.

Mire alkalmas a Tarot-kártya?

Segít kapcsolódni a belső önvalóval

Rálátást ad az erősségekre, gyengeségekre, célokra és lehetőségekre.

Segíti az önismeret elmélyítését

Tudatosabb, fejlődőképesebb jelenlétet eredményezhet.

Segít fejleszteni az intuíciót

Tanácsot ad a döntésekhez és a kapcsolatok tisztán látásához.

A Tarot-kártya egy varázslatos, ám egyúttal rendkívül egyszerű és könnyen elérhető közvetítő csatorna, segítségével tisztábban láthatod önmagad. Működése döbbenetesen hatékony, egyszerre vizuális, intuitív, gyakorlatias és elvont élmény!

Ahhoz, hogy egy kirakás érdemben a segítségünkre legyen, elengedhetetlen a nyitottság. Amint nyitottá válsz arra, hogy a kártyák üzenetét a saját életedben elhelyezd, máris egyfajta tudatosságról, önreflexióról beszélhetünk.

Érdekel a konzultáció?

SZEMÉLYISÉGJEGYEID MEGISMERÉSE AZ ASZTROLÓGIA SEGÍTSÉGÉVEL

Az asztrológia egy ősi bölcselet, az égre írt “megoldókulcs” önmagunkhoz. Születésünk pillanatában jelen lévő energiamintázat, mely minden embernél egyedi. Ezért tud segítséget nyújtani abban, hogy könnyebben rálássunk önmagunk akár rejtett tulajdonságaira, melyek tudatos szintre emelése segíti az önelfogadást, megértést.

Az egyéni konzultáció (ez a módszerünk csoportosan nem alkalmazható) nem egy megszokott alapelemzést kínál, sokkal inkább egy, az életedben MOST  jelen lévő elakadás, probléma feltérképezésére hív, melyet közösen tárunk fel az asztrológia segítségével. A fókusz azon van, hogy megértsük működésünket, és felszínre hozzuk rejtett mozgatórugóinkat.

Az asztrológia megértéshez  vezet tulajdonságainkkal  kapcsolatban, ami közben óriási élményt élünk át azáltal, hogy látjuk önmagunkat a csillagos  égről visszatükröződni.

Érdekel a konzultáció?

EGYÉNI ÉS CSOPORTOS SZEMLÉLETVÁLTÓ KONZULTÁCIÓ

Ezek a gyönyörű kártyák valójában egy asszociációs játékot indítanak el benned, a rajtuk megjelenő kép és leírt szó vonatkozásában is. (Ezek, nem véletlenül, a lehető legtávolabb állnak egymástól.)

Minden ember esetében más-más történet és megoldás rajzolódik ki ugyanazzal a kártyával dolgozva. Eddigi tapasztalatom azt mutatja, hogy tűélesen segít meglátni a miérteket egy-egy téma kapcsán, sőt, a megoldások, azaz a „hogyan” kérdésében is el lehet indulni vele.

Személyesen Henitől, a kártya megalkotójától sajátítottam el a módszert.
Hivatalos oldalát itt találod: https://kisshenriett.com/szemleletvalto/

A kártyára való hangolódás során olyan kérdéseket teszek fel, amelyek az önfejlesztés hatékonyságát szolgálják. Minden esetben Te adod magadnak a választ, ettől igazán különleges és izgalmas ez a módszer.

Érdekel a konzultáció?

BELSŐ ERŐFORRÁS AKTIVÁLÓ PROGRAM

Minden döntéshelyzethez van egy kulcs, ami nyitja a zárakat, segít megértést és megoldást találni.

A belső erőre, képességekre fókuszáló kártyák használata ebben segít, a lényeget mutathatja meg új nézőpontok feltárásával, a lehetőségeink rendszerbe foglalásával.

60 kulcsfontosságú erőforrással dolgozunk, ezek segítségével vizuálisan tudjuk szemléltetni élethelyzeteinket, sokkal gyorsabban jutva el a válaszokhoz. Csapatoknak ideális, segít megtalálni azt a harmonikus állapotot, ahol minden résztvevő saját, belső képességét optimalizálva járulhat hozzá a csoport sikerességéhez.

A módszer könnyed és játékos formában segít azonnali megoldást találni egy témára vagy problémára, optimalizálja a résztvevők belső mozgatóerőit.

Érdekel a program?

Kapcsolatfelvétel

Ajánlatot szeretnél kérni? Kérdéseid vannak? Töltsd ki az űrlapot, és mi 48 órán belül visszajelzünk Neked!
Kedvezményes megrendelésA kedvezményes ár:
9 520 Ft

Töltsd ki az űrlapot az adataiddal, majd kattints a „Megrendelem” gombra.
A Mentality árát átutalással tudod rendezni, melyhez a postázás költségét hozzászámoljuk.
A részleteket elküldjük Neked e-mailben.